پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۳

رئیس کل دادگستری استان فارس:

مشکلات واحد های صنعتی و تولیدی استان فارس رفع می شود

مشکلات واحد های صنعتی و تولیدی استان فارس رفع می شود

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی به‌ طور دقیق و کارشناسی شده و در چارچوب مقررات و حدود قانون رسیدگی و راهکارهایی برای رفع مشکلات و موانع تولید ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس، رئیس کل دادگستری استان و معاونان قضایی دادگستری فارس از چهار واحد تولیدی و صنعتی مستقر در شهر زرقان بازدید و در جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که با حضور تولیدکنندگان برگزار شد مشکلات این واحدها بررسی شد.

در این بازدید که با هدف حمایت قضایی و حقوقی از واحدهای صنعتی در راستای تحقق رونق تولید و با حضور رئیس کل دادگستری، مسئولان قضایی و اجرای محلی برگزار شد، مسئولین از ٤ واحدی تولیدی فعال و غیر فعال شهرک صنعتی آب باریک زرقان دیدن کردند.

در این دیدار نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس در جلسه مشترک با صنعت‌گران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ٨ سال دفاع مقدس به موضوعات مختلفی از جمله مطالبات کارگری، بدهی‌های مالی و معوقات بانکی، کمبود سرمایه در گردش، مسائل حقوقی و قضایی با بانک‌ها و مسائل مالیاتی پرداختند و مهم‌ترین مشکلات مطرح شده توسط صاحبان واحدهای صنعتی را بررسی کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی در نشست با فعالان صنعتی این منطقه با اشاره به اینکه برخی واحدهای صنعتی این منطقه با اندک بهانه‌ای غیر فعال هستند، تأکید کرد: در دورانی که در جنگ اقتصادی تمام عیاری به سر می‌بریم باید تلاش کنیم با نهایت همکاری و تعامل موانع بخش تولید را از سر راه برداریم. 

وی با اشاره به اهتمام دستگاه قضایی برای تحقق رونق تولید، از بررسی مسائل و مشکلات مربوط به واحدهای صنعتی در ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دادگستری خبر داد و گفت: در این ستاد به مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی به‌صورت دقیق و کارشناسی شده و در چارچوب مقررات و حدود قانون رسیدگی و راهکارهایی برای رفع مشکلات و موانع تولید ارائه می‌شود.

رئیس شورای قضایی فارس در جمع تولیدکنندگان منطقه صنعتی زرقان افزود: ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری فارس که با  حضور مسئولان عالی قضایی و دستگاه‌های وابسته به قوه قضائیه و همچنین برخی سازمان‌ها و نهادهای اجرایی مرتبط با حوزه تولید و صنعت استان تشکیل می‌شود، دارای ظرفیت مناسبی است تا علاوه بر رصد و پایش وضعیت واحدهای صنعتی، گام‌های مؤثری در زمینه حمایت از  رونق تولید و رفع مشکلات بردارد.

رئیس کل دادگستری فارس با اشاره به این‌که تعطیلی هر واحد صنعتی و تولیدی زیان جبران ناپذیری را به لحاظ اقتصادی و اجتماعی در پی دارد گفت: دستگاه قضایی تمامی تلاش خود را انجام خواهد داد تا در راستای تحقق شعار سال و تأکیدات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی ریاست قوه قضاییه با درنظر گرفتن ساز و کارهای قانونی، مشکلات حقوقی واحدهای تولیدی را برطرف کند.

وی در پایان از تولیدگنندگان خواست ضمن رعایت حقوق کارگران و پرداخت به موقع مطالبات آنان با رعایت استانداردهای زیست محیطی، رعایت بهداشت و ایمنی کار و همچنین استانداردهای تولید تعامل سازنده و دوسویه را ایجاد کنند. 

کد خبر 4726271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha